Ukompliceret italiensk mad af gode råvarer, tilpasset skandinaviske smagsløg, serveret i en varm og sydlandsk atmosfære. Sottovento – den italienske restaurant i Blokhus har siden 1996 bespist og behaget både lokale og turister.

Menukortet bugner af velsmagende klassiske italienske fristelser som pizza, pastaretter, fisk og skaldyr samt kødretter – altid serveret i indbydende og gavmilde anretninger og tilberedt med omhu og opmærksomhed. Vores vinmenu byder på et godt udvalg af herlige italienske vine, med et kærligt forhold til sardiske vine som Carignano og Cannonau.

Sottovento – den italienske restaurant i Blokhus ejes og drives af Astrid Kjølberg og Bruno Mocci, der efter en karriere i Italien og London har fundet sig til rette på denne solskinsplet i Danmark. Restauranten emmer af italiensk stemning, og stedet er den oplagte ramme om en romantisk middag for to, børnefamilien på udflugt, firmafesten såvel som fødselsdagsfesten, jubilæet eller enhver anden festlig lejlighed. Personalet er dansk og italiensk, og stemningen let og glad.

Sottovento ligger godt placeret i forhold til båken, byen, den brede strand og Vesterhavet. Nyd vores veltillavede mad med et godt glas vin i vores hyggelige lokaler eller på vores skønne terrasse.

Vores personale tager varmt imod vores gæster, og vi leverer altid professionel og imødekommende service på flere sprog.

Vi tilbyder også diner transportable til fester og arrangementer – læs mere her, eller kontakt os via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefonisk 9820 8811 for at høre mere om mulighederne og få et godt tilbud.

Sottovento ApS · Støvesvej 3 · 9492 Blokhus · Tlf 98 20 88 11 · ristorante@sottovento.dk · CVR 17857835